Muziekcollectief De Maasoever en Bèsse d’r Bie

Zondag 24 september – 14.00 uur – Oevereind Roosteren

Zondag 24 september wordt in Roosteren een dag van sfeervolle en ludieke tradities voor jong en oud. We trekken de weide in, waar Muziekcollectief de Maasoever terug gaat naar de originele blaasmuziek, geheel in stijl van Böhmisch tot Tirol. Als gastmuzikant zal Toeter Thijs optreden, die daarnaast het nodige solowerk ten beste zal brengen. Dit concert is de muzikale leiding voor de laatste keer in handen van onze ‘musical director’ Bert van Cruchten, die na bijna 22 jaar trouwe dienst het dirigeerstokje gaat overdragen.    

En als we dan tóch in de wei zijn, dan gaan we ook ‘Koesjiete’, het nieuwste evenement van de onlangs in ’t leven geroepen en enthousiaste club van Bèsse d’r Bie. Koop voor 5 euro een kavel op www.bdbroosteren.nl en schijt jezelf rijk. Hatseflats, de flat van koe Betsie op jouw kavel kan zomaar goed zijn voor 250 euro.

Onder het motto ‘ohne drank kein klank’ mag de tap natuurlijk niet ontbreken. De inwendige mens kan versterkt worden aan de BBQ, en de kleinsten kunnen zich vermaken op ’t springkussen.

Dus tot de 24ste september op Oevereind Roosteren.
Entree: gratis