Sinds oktober 2023 is Richard Didden dirigent van ons muziekcollectief. 

Richard is geboren en opgegroeid in Bocholtz, een dorpje in Zuid-Limburg. Hier begon hij met trompet spelen op 8 jarige leeftijd bij de plaatselijke harmonie, later studeerde hij aan het conservatorium te Maastricht. Daar kreeg hij klassiek les van dhr. Theo Wolters en studeerde lichte muziek bij dhr. Rob Bruynen.

Het grootste deel van zijn werk bestaat uit lichte muziek, steeds terugvallend op de klassieke basis. Naast het muziekcollectief leidt hij een eigen jazz combo, speelt hij in meerdere big bands, pop bands, en werkt hij als solo en lead-trompettist bij verschillende symfonische- en blaasorkesten. 

Met taken variërend van Big Band leider tot trompettist van het orkest van de Nederlandse douane is zijn muzikaal vakgebied zeer breed. 

Enkele beroemdheden waar Richard in het verleden mee heeft mogen spelen zijn onder andere: Toots Thielemans, Simply Red, Seal, Bee Gees, Sinead O’Conner, Simpel Minds, Kim Wilde, Eros Ramazotti, Elvis Costello, Tony Braxton, Jackson Four, Anastacia, Bobby Shew, Chuck Findley, Bob Minzer, The Temptations, Four Tops en nog vele anderen.