Op zaterdag 23 december a.s. sluit Muziekcollectief De Maasoever het muzikale jaar af met een sfeervol kerstconcert. U bent allen van harte uitgenodigd voor deze happening, die rond de klok van 20.30 uur begint in een prachtig verbouwd en in kerststijl ingericht MFC Roosteren. De aftrap wordt verzorgd door ons jeugdorkest o.l.v. Louis Wilhelmus, gevolgd door een optreden van Muziekcollectief de Maasoever, voor het eerst o.l.v. onze kersverse dirigent Richard Didden. Met als thema ‘Swinging Christmas’ wordt een gevarieerd programma voorgeschoteld. Wegens succes geprolongeerd, zal als gastzanger evenals afgelopen jaar Wil Brouwers optreden, dit jaar bijgestaan door zijn charmante partner Gerwine Saelmans. Beiden kunnen bogen op een jarenlange ervaring.

Dus tot de 23ste december in MFC De Hoge Bongerd Roosteren. Entree: € 10,-.

Alvast toegang kopen? Gebruik de QR code:

LET OP: Het bedrag is standaard ingesteld op toegang voor 2 personen.

Bij de entree wordt toegang verleend op basis van de naam van het rekeningnummer waarmee betaald is. Er wordt geen toegangsbewijs toegezonden.

 Tevens willen we als vereniging van de gelegenheid gebruik maken u allen te bedanken voor uw steun in het afgelopen jaar, en wensen wij iedereen prettige kerstdagen en alle goeds voor 2024!